Køb insekthotel – her er 5 billige der virker

Inviter de trængte insekter indenfor i din have med et flot insekthotel. Vi har samlet 5 her, som hjælper til at skabe en insektvenlig have.

Insekterne er i krise. Så dyster lyder meldingen. Årsagen er manglen på egnede levesteder, samt den alt for intensive landbrugsdrift, som fører drænede og ensartede landskaber med sig.

Tallene taler deres eget tydelige sprog: 11 ud af Danmarks 77 sommerfuglearter er således forsvundet, mens 32 arter er truede eller sårbare. Og samme krisetilstande observeres blandt andre former for insekter, såsom bier, guldsmede osv. Er der da slet ikke noget vi kan gøre? Jo, vi kan give plads til naturen, blandt andet ved at lave en naturhave. Og i den naturhave, ja, der kan man anlægge kvasbunker og opsætte insekthoteller.

Bemærk: Listen er opdateret for november 2023!

Stort og naturligt insekthotel

Månedens insekthotel tilbud - november 2023

Hver måned støvsuger vi internettet for de bedste tilbud på insekthoteller. I november 2023 er valget faldet på dette flotte eksemplar. Her får du et stort og aflangt insekthotel, med masser af plads til et væld af insekter. Fås netop nu til en pris på kun 229,95,-! Så her er der ikke meget betænkningstid. Tryk blot her, og køb insekthotel i dag.

Gennemgang – her er 5 insekthoteller der vil noget!

Køb et insekthotel i dag, og glæd insekterne i årevis. Når først du har hængt det op i din have, så vil du typisk inden for samme år opleve, at det indtages af insekterne.

Vi har samlet 5 rigtig gode insekthoteller, som vi kan stå inde for, og som vi håber en masse vil overveje at hænge op i deres vilde haver. Du kan se dem, og købe dem her:

Nyttigt insekthotel

Fint insekthotel til den vilde have

Med dette fine insekthotel skaber du gode forhold for din haves insekter. Mål: 14 x 18 x 24 cm. Tryk blot her, og køb insekthotel i dag.

Hotel til bier

Flot FSC-mærket insekthotel til bier

Dette flotte insekhotel er designet specifikt til bier. Eksemplaret her er naturligvis FSC-mærket. Tryk blot her, og køb insekthotel i dag.

Køb insekthotel

Smart trekantet insekthotel

Hvad siger du til dette trekantede insekthotel af fyrretræ, er det ikke lækkert? Det er oplagt til dig som måske ønsker et insekthotel i en lidt mere utraditionel facon. Se lige hvor flot det hænger på træet i haven. Det er velegnet til mariehøner, biller, bier og andre lignende insekter. FSC-mærket. Tryk blot her, og køb insekthotel i dag.

Køb insekt og bihus

Bi- og insekthus

Simpelt men effektivt bi- og insekthus til din nyanlagte vilde have. Klik og se dagens pris. Tryk blot her, og køb insekthotel i dag.

Køb insekthotel for sommerfugle

Insekthotel til sommerfugle

Med dette smarte insekthotel kan du tiltrække sommerfugle, som dermed får mulighed for at overvintre i ly fra vind og vejr. Tryk blot her, og køb insekthotel i dag.

Virker insekthoteller?

I allerhøjeste grad, ja! Insekter har behov for sprækker, huller og andre former for gemmesteder, hvor de kan søge ly, overvintre og generelt bare opholde sig. Den danske natur er desværre fattig på gamle og døde træer, som ellers med deres huller er oplagte steder for insekterne at søge hen. Det er her at insekthotellerne for alvor viser deres værd.

Når du køber et insekthotel, så får du en kasse som er perfekt indrettet til alskens former for insekter. Der er masser af huller og gange, hvor insekterne kan krybe rundt og rigtig gemme sig. Det er steder som insekterne for alvor bare elsker. Så du kan trygt købe et godt og billigt insekthotel. Ja, eller endda lave et selv, hvis du har mod på det.

Vandhul i naturhaven

Den bedste placering af dit insekthotel, er gerne i nærheden af vand, skygge og blomster

Bedste placering af insekthotel

Måske har du nu købt et spritnyt insekthotel ovenfor, og er nu klar til at give din haves insekter deres gave. Men hvor skal insekthotellet hænge?

Svaret på det er, at du gør klogt i at placere det i nærheden af de faciliteter, som er så livsvigtige for insekterne. Hæng derfor dit insekthotel op et sted, hvor der ikke er langt til din haves eventuelle vandhuller, og hvor der i umiddelbar afstand til det er masser af blomster og planter, hvor insekterne kan få føde.

Sørg også gerne for at dit insekthotel hænger i skygge, og gerne i rolige omgivelser, så alt for meget blæst undgås. Det er også vigtigt at det hænges i en højde af ca. 2 meter over jorden. Så kan insekterne få øje på det.

Lad dig eventuelt inspirere af billedet ovenfor, som er fra vores naturhave. Ved siden af vandhullet er der en stor blomstereng, samt store tætte beplantninger. Det er helt oplagt at hænge insekthotellet op på et træ her.

Køb dine insekthoteller her

Vi håber denne guide har gjort dig klogere på alt om insekthoteller. De anbefalede af slagsen kan ses i toppen af artiklen, og ellers kan du med fordel tjekke følgende webshops ud. Her er udvalget stort, og priserne aldeles fornuftige:

Til webshop: Køb dine insekthoteller hos den anbefalede webshop. Varieret udvalg, og fornuftige priser.

Haveglad: Naturhaven.dk anbefaler også det fine udvalg af insekthoteller hos Haveglad. Tjek det ud nu.

COOP: Hos COOP er der til tider også insekthoteller at købe. Hvis ikke, så tjek de andre gode produkter til havens dyr ud.

Insekthotel til blomstereng
Kvasbunke i naturlig have

Køb et insekthotel i dag, og få flere sommerfugle i din have, som f.eks. dagpåfugleøjer, som den du ser her

Få flere insekter i haven med et insekthotel

Opsummeret vil vi blot opfordre dig til straks at gå i haven, og inspicere de mulige steder dit kommende insekthotel kan hænge. Har du fundet et eller flere oplagte steder til det? Så køb et insekthotel i dag. Det er en af de mest oplagte måder at få flere insekter i haven på. Husk dog også at gøre resten af haven insektvenlig.

Du kan finde mange flere spændende ting til din naturhave her, såsom vilde blomsterfrø, billige fuglekasser og meget mere.

Disclaimer: Siden indeholder reklamelinks. Vi henviser udelukkende til disse produkter fordi vi kan stå inde for dem, og fordi vi selv har oplevet hvordan de har gjort vores naturhave mere vild.

Hvad med dig, har du allerede insekthoteller i din have, eller planlægger du at få det? Lad os høre fra dig! Du er mere end velkommen til at fortælle om det i kommentarfeltet herunder.

18 kommentarer til “Køb insekthotel – her er 5 billige der virker”

 1. Flotte insekhoteller. Vi har det store af dem i haven eller et der ligner. Det kan anbefales og der er kommet mange flere sommerfugle siden vi hang det op. Glæder mig til at læse mere om din have. Mange venlige hilsner. Pia.

  1. Hej Pia

   Dejligt at høre. Jo flere sommerfugle, jo bedre!

   Vi håber du nyder din tid her på naturhaven.dk.

 2. Pingback: Gør din vilde have sommerklar med denne video - naturhaven.dk

  1. Hej Cecilie

   Jeg holder mest af det store insekthotel du ser først i listen. Det er det vi bruger nu, og har kun gode erfaringer med det. Et godt og billigt insekthotel, for hvad man får for prisen.

   Uanset hvilket du vælger, så vil jeg bare sige “sådan” til at du gør noget for insekterne! Det er kanon!

   Skriv endelig igen hvis du har flere spørgsmål.

 3. Pingback: 3 gode buske og træer til havens insekter - naturhaven.dk

 4. Pingback: Se de flotte billeder: Forårs- og sommerblomster i haven - naturhaven.dk

 5. Pingback: Lad din have gro til, og tiltræk fugle - naturhaven.dk

 6. Pingback: Nej, det er ikke nu du skal klippe hæk i haven - naturhaven.dk

 7. Pingback: 3 gode råd: Hjælp pindsvin i haven - naturhaven.dk

 8. Pingback: Lad tidslerne gro i din naturlige have - naturhaven.dk

 9. Pingback: Lav en vild have i 2020 - og styrk naturen - naturhaven.dk

 10. Pingback: Lav en bivenlig have med masser af bærbuske - naturhaven.dk

 11. Kathrine L. Sørensen

  Jeg er helt vild med det sidste billede af sommerfuglen. Så flot:) Er det ikke det du bruger på bogen om naturhaven også? Kærligst Kathrine.

  1. Hej Kathrine. Jo, det omtalte billede er af en dagpåfugleøje, og det er det der benyttes på bogen “Et år i naturhaven”. Jeg er også selv helt vild med billedet. Jeg håber du har nydt bogen, samt dit ophold her på naturhaven.dk.

 12. Pingback: Hvepse i haven: Et spændende og nyttigt insekt - naturhaven.dk

 13. Pingback: Frø i naturhavens vilde blomstereng - se den her! - naturhaven.dk

 14. Pingback: Køb fuglehuse og fuglekasser - her er 5 der rykker - naturhaven.dk

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *