Ting til din naturhave

Er du klar til at anlægge din egen naturhave? Eller har du måske allerede en i forvejen? Så er du havnet det rette sted. Her på denne side poster vi nemlig løbende links til alle de bedste ressourcer på internettet, hvor du kan købe ting til din naturhave. 

Alle produkterne er vurderet skarpt af os her på Naturhaven.dk, og vi finder dem oplagte at benytte – også i din naturhave.

Vilde blomsterblandinger

Vil du hurtigt skabe en vild blomstereng i din naturhave? Så er vilde blomsterfrø vejen frem. I vores egen naturhave har vi aktivt benyttet os af en strategi, hvor vi dels har ladet naturen passe sig selv, og ladet blomsterne komme naturligt, og hvor vi dels har plantet vilde blomsterfrø. Du kan købe dem her. HUSK: Se også de andre relaterede blomsterfrø på siden der linkes til. De er alle gode.

Køb dine blomsterfrø her

Insekthoteller, fuglekasser og foderbrætter

Dyrene i din have, har behov for steder hvor de kan søge ly og overvintre, samt steder hvor de i fred og ro kan få føde og væske. Kvasbunker er derfor vigtige at etablere på din grund, og som et tilskud kan insekthoteller være yderst oplagte. I de senere år er de blevet ultrapopulære. Vi henviser her til dem vi finder bedst. Klik på dem, og du føres til produktsiden:

Andre spændende ting til din naturhave

Her finder du gode tilbud på et væld af andre ting til naturhaven: 

– Redekasser – Leder du efter billige redekasser til fugle, egern osv.? Så tjek udvalget ud her. Der er altid gode produkter at finde på siden, og bestemt til overkommelige priser. Redekasser er rigtig gode i din have, da de medvirker til at styrke biodiversiteten. Naturligvis er gamle træer med huller endnu bedre, men som supplement er redekasser glimrende
– Foder- og fuglehuse – Her finder du billige fuglehuse. De er herlige at have hængende i haven, og du kan i ro og mag følge med i aktiviteten direkte fra din bolig
– Smarte foderautomater – I virkeligheden er fodring af havens fugle ikke nødvendig. At stille vand frem er langt vigtigere. Men en gang imellem kan det være sjovt at tilføre lidt foder til de små fjerbolde i haven
– Et væld af forskellige produkter til fuglene og dyrene i haven – Leder du efter ting til fugle i haven? Så tjek udvalget ud her
– Find gode tilbud på regnvandstønder: Spar vand, og skån miljøet. Genbrug regnvandet med en smart regnvandstønde. Se et stort udvalg her

Slap af i din vilde have med gode og billige havemøbler

Det er herligt at tage ophold i sin flotte og vilde naturhave. Måske har du derfor behov for nogle lækre og billige havemøbler? Følg linket nedenfor, og slå dig løs i det kæmpe udvalg.

Flotte naturplakater

Tjek lige disse flotte og billige naturplakater. Der er blandt andet naturplakater af havens fugle, træer og deres blade, samt af nordens dyr. Priser fra kun 59,-.

Andre gode havebutikker på internettet

  • Plantetorvet: Find et stort udvalg af planter, frø, løg og havetilbehør her.
  • Haveglad: Masser af spændende ting til haven, blandt andet billige fuglehuse.
  • Saxo: Stort udvalg af bøger, også inden for kategorien “have, natur og dyr”. Her kan du også købe bogen Et år i naturhaven.

Disclaimer: Samtlige links på siden her er reklamelinks. Og hvad betyder det så? Jo, såmænd blot, at vi får en lille kommission hvis du køber et af produkterne. Det er vi helt åbne omkring. Priserne for dit vedkommende er de samme lave som de altid vil være! Så alle vinder på det her. Vi henviser udelukkende til disse produkter fordi vi kan stå inde for dem, og fordi vi selv har oplevet hvordan de har gjort vores naturhave mere vild.