Køb ting til din naturhave

Kom i gang med din vilde have i dag. Vi har samlet en liste med tilbud på ting til haven. Se blandt andet disse gode tilbud på vilde blomsterblandinger, billige insekthoteller, fuglekasser, foderbrætter og meget mere. Du finder også gode tilbud på regnvandstønder, naturplakater, havebøger og meget mere. Du finder alt til haven online her.

Vilde blomsterblandinger

Vil du hurtigt skabe en vild blomstereng i din naturhave? Så er vilde blomsterfrø vejen frem. I vores egen naturhave har vi aktivt benyttet os af en strategi, hvor vi dels har ladet naturen passe sig selv, og ladet blomsterne komme naturligt, og hvor vi dels har plantet vilde blomsterfrø. Du kan købe dem her. HUSK: Se også de andre relaterede tilbud på blomsterfrø på siden der linkes til. De er alle gode.

Køb dine blomsterfrø her

Tilbud på billige insekthoteller

Vil du have flere insekter i haven? Så er opskriften klar: Gør din have så vild som muligt, og supplér med insekthoteller. Klik på billedet nedenfor for at få adgang til gode tilbud på insekthoteller.

Andre spændende ting til din naturhave

Her finder du gode tilbud på et væld af andre ting til haven:

  • Redekasser, fuglehuse og foderautomater: Leder du efter gode tilbud på redekasser til havens fugle med mere? Så klik dig videre og tjek udvalget ud
  • Fuglebade: Vand er vigtigt for havens fugle. Glæd dem med et flot fuglebad. Følg linket, og find tilbud på billige fuglebade
  • Pindsvinehus: Find gode tilbud på pindsvinehus her
  • Regnvandstønder: Spar vand, og skån miljøet. Genbrug regnvandet med en smart regnvandstønde. Se et stort udvalg her
  • Flotte naturplakater: Tjek udvalget ud. Der tilføjes jævnligt nye udgaver, og de passer fint til den moderne boligindretning

Kæmpe udvalg af billige stauder online

Hvis du vil lave en vild have, så har du behov for naturligt tilhørende stauder til haven. Slå dig løs i det kæmpe udvalg.

Tilbud på haveredskaber til din vilde have

På udkig efter billige haveredskaber? Så benyt de gode tilbud her. Du får blandt andet behov for spader, havehandsker, beskærings- og havesakse med mere, for eksempel når du anlægger vilde blomsterenge, samt når du planter og beskærer stauder.

Andre gode havebutikker på internettet

  • Plantetorvet: Find et stort udvalg af planter, frø, løg og havetilbehør her.
  • Haveglad: Masser af spændende ting til haven, blandt andet billige fuglehuse.
  • Havemøbelland: Er det tid til nye havemøbler, for eksempel billige havebænke, så du kan slappe af i din vilde naturhave? Køb dem her!
  • COOP.dk: COOP har et kæmpe udvalg af tilbud på ting til haven. Særligt attraktivt hvis du er medlem af COOP.
  • Saxo: Stort udvalg af bøger, også inden for kategorien “have, natur og dyr”. Her kan du også købe bogen Et år i naturhaven.

Disclaimer: Samtlige links på siden her er reklamelinks. Og hvad betyder det så? Jo, såmænd blot, at vi får en lille kommission hvis du køber et af produkterne. Vi henviser udelukkende til disse produkter fordi vi kan stå inde for dem, og fordi vi selv har oplevet hvordan de har gjort vores naturhave mere vild. Vi opdaterer løbende siden, så hold øje for de bedste tilbud på ting til haven.