Ting til din naturhave

Kom i gang med din vilde have i dag, med disse gode tilbud på vilde blomsterblandinger, billige insekthoteller, fuglekasser, foderbrætter og meget mere. Du finder også gode tilbud på regnvandstønder, naturplakater, havebøger og meget mere.

Alle produkterne er vurderet skarpt af os her på Naturhaven.dk, og vi finder dem oplagte at benytte – også i din naturhave.

Vilde blomsterblandinger

Vil du hurtigt skabe en vild blomstereng i din naturhave? Så er vilde blomsterfrø vejen frem. I vores egen naturhave har vi aktivt benyttet os af en strategi, hvor vi dels har ladet naturen passe sig selv, og ladet blomsterne komme naturligt, og hvor vi dels har plantet vilde blomsterfrø. Du kan købe dem her. HUSK: Se også de andre relaterede tilbud på blomsterfrø på siden der linkes til. De er alle gode.

Køb dine blomsterfrø her

Tilbud på billige insekthoteller

Vil du have flere insekter i haven? Så er opskriften klar: Gør din have så vild som muligt, og supplér med insekthoteller. Nedenfor finder du tre af dem vi anbefaler. Klik på dem, og du føres til produktsiden:

Andre spændende ting til din naturhave

Her finder du gode tilbud på et væld af andre ting til naturhaven: 

Flotte naturplakater

Tjek lige disse flotte og billige naturplakater. Der er blandt andet naturplakater af havens fugle, træer, samt af nordens dyr. Priser fra kun 59,-.

Andre gode havebutikker på internettet

  • Plantetorvet: Find et stort udvalg af planter, frø, løg og havetilbehør her.
  • Haveglad: Masser af spændende ting til haven, blandt andet billige fuglehuse.
  • Saxo: Stort udvalg af bøger, også inden for kategorien “have, natur og dyr”. Her kan du også købe bogen Et år i naturhaven.

Disclaimer: Samtlige links på siden her er reklamelinks. Og hvad betyder det så? Jo, såmænd blot, at vi får en lille kommission hvis du køber et af produkterne. Det er vi helt åbne omkring. Priserne for dit vedkommende er de samme lave som de altid vil være! Så alle vinder på det her. Vi henviser udelukkende til disse produkter fordi vi kan stå inde for dem, og fordi vi selv har oplevet hvordan de har gjort vores naturhave mere vild.