Køb vilde planter til haven: De bedste guides og tilbud

På jagt efter gode tilbud på vilde planter til haven? Så kast dig over vores store udvalg af guides og tilbud, som løbende opdateres.

Oversigt: Tilbud på vilde planter

Nedenfor følger listen over samtlige plantetilbud. Listen opdateres løbende, så kig jævnligt forbi for de bedste havetilbud.

Køb vilde blomsterfrø

Lav din egen blomstereng

Skønne blomster i alskens farver, og summende insekter fra morgen til aften. Herligt! Det kan du opnå ved at lave din egen blomstereng. Vi viser dig tilbud, samt hvordan du kommer i gang, her.

Køb dine blomsterfrø her

Køb stauder

Hvilke stauder skal du plante?

Er du i tvivl om hvilke stauder du skal plante i din vilde have? Så læs vores guide, hvor du får 5 konkrete bud. Du får samtidig adgang til gode tilbud på planter.

Køb dine stauder her

Køb gode skyggeplanter

Find de bedste skyggeplanter

De fleste haver er hjemsted for adskillige skyggefulde områder. Og hvad skal man egentlig plante der, hvis man samtidig vil tiltrække insekter? Find 7 gode bud på det her!

Køb dine skyggeplanter her

Køb buske og hække

Få inspiration til vilde buske og hække

Skal din naturlige have snart have nye buske og hække? Så overvej at læse denne guide. Den indeholder 10 bud på vilde og naturlige buske og hække, samt tilbud på selv samme.

Køb dine hækplanter her

Køb færdighæk til haven

Her er de bedste tilbud på færdighæk til haven

Vil du hurtigt og enkelt have etableret hæk i din vilde have? Find tilbud og inspiration til køb af færdighæk her!

Køb færdighæk til haven

Køb de bedste planter til sommerfugle og bier

Her er de bedste planter til sommerfugle og bier

Vil du omdanne din have til et regulært paradis for sommerfugle og bier? Find 10 gode bud på relevante planter!

Køb planter til sommerfugle og bier

“Naturhavens favoritter”: Tilbud på individuelle blomster og planter

Nedenfor har vi samlet en liste over artikler om naturhavens absolutte favoritplanter. I artiklerne finder du inspiration til hvor du kan plante dem, hvor de kan købes, og så holder vi hele tiden øje med gode tilbud på planterne for dig.

Derfor skal du købe vilde planter til haven

Hvis du vil styrke biodiversiteten i din have, så er det afgørende, at du går efter vilde, naturlige og hjemmehørende arter. Mange af disse planter fungerer nemlig som værtsplanter for Danmarks truede insekter. Så gør noget godt for dig selv, naturen og din have i dag, og køb vilde planter til haven.

Lav et vild med vilje bed i dag
Mangler du inspiration til hvilke vilde planter og blomster du skal plante i din have? Så lav et vild med vilje bed i dag. Sammensæt et mix af forskellige planter og blomster, i forskellige farver og højder, som blomstrer fra det tidlige forår, og helt til efteråret. De mange inspirationsartikler og tilbud her på siden hjælper dig i gang.