Køb stauder – her er 5 af de bedste til din vilde have

På udkig efter gode tilbud på stauder? Og i tvivl om hvilke der passer bedst til din vilde have? Find inspiration og køb stauder via guiden!

Er du kommet godt i gang med at anlægge din helt egen vilde have? Glimrende! Så har du sikkert allerede været ude med de vilde blomsterfrø og lavet blomsterenge. Måske har du suppleret op ved også at hænge et par insekthoteller op hist og her. Det næste du kan kaste dig over, er at få plantet en masse stauder. Vi viser dig hvilke du med fordel kan vælge her.

Annonce
Annonce

På udkig efter gode tilbud på stauder? Og er det specifikt stauder til sol du vil plante? Så er det lavendler du bør overveje!

Hvad er stauder, og hvilke passer bedst til din vilde have?

Stauder er flerårige urteagtige planter. Her er der altså tale om planter der kommer igen år efter år. I løbet af foråret og sommeren springer de ud og blomstrer, og om vinteren, såvel som under perioder med tørke, visner staudernes overjordiske dele. De underjordiske overlever dog.

Der er
mange fordele i at plante stauder i ens vilde have. Dels overlever mange af dem i rigtig mange år, og samtidig tilbyder mange stauder blomster, og dermed pollen og nektar til havens insekter. Men hvilke stauder passer bedst til din vilde have? Et utal kan nævnes, men her følger en liste med fem af dem Naturhaven.dk anbefaler.

Lavendel

Klik på billedet for gode tilbud på lavendler. Reklamelinket fører dig til et udvalg anbefalet af naturhaven.dk

Den første staude til din vilde have vi anbefaler, er naturligvis den skønne lavendel. Vi har tidligere skrevet en artikel om lavendlerne i den vilde have, som du med fordel kan læse. Lavendler er utrolig flotte at se på, samt ikke mindst herlige at dufte til. Et perfekt eksempel på stauder til sol, og så tiltrækker de i øvrigt et væld af insekter. Dem må du bare plante i din vilde have!

Yderligere info om lavendler, og her køber du dem:

Køb lavendler til haven her
Klikker du på reklamelinket nedenfor kan du se en række tilbud på lavendler til haven. Udvalget er anbefalet af naturhaven.dk. Plant lavendler og få flere insekter i haven.

Plantetorvet: Køb dine stauder hos Plantetorvet. Via reklamelinket får du adgang til et udvalg af lavendler som vi anbefaler.

Syrisk rose

Klik på billedet for gode tilbud på syrisk rose. Reklamelinket fører dig til et udvalg anbefalet af naturhaven.dk

Ønsker du en storslået plante, med skønne blomster i din vilde have? Så er det stauden syrisk rose du bør plante. Planterne er hårdføre i det danske klima, og blomsterne er så store, at bierne helt forsvinder i dem når de bestøver dem. Tjek de gode stauder tilbud ud nedenfor.

Yderligere info om syrisk rose, og her køber du dem:

Køb syrisk rose til haven her
Klikker du på reklamelinket nedenfor kan du se en række tilbud på syrisk rose til haven. Udvalget er anbefalet af naturhaven.dk. Med syrisk rose er du sikret en insektmagnet uden lige i din vilde have. Køb stauder online nedenfor.

Plantetorvet: Køb dine stauder hos Plantetorvet. Via reklamelinket får du adgang til et udvalg af syrisk rose som vi anbefaler.

Purpursolhat

Klik på billedet for gode tilbud på purpursolhat. Reklamelinket fører dig til et udvalg anbefalet af naturhaven.dk

Vil du lave et staudebed i din vilde have? Og ønsker du samtidig at få flere insekter i haven? Så overvej at købe og plante purpursolhat. Blomsterne fås i et væld af nuancer, og fælles for dem alle er, at insekterne er vilde med dem. Det er vigtigt du har blomster til hele sæsonen i din vilde have, og solhat er en god staude til efteråret.

Yderligere info om purpursolhat, og her køber du dem:

Køb purpursolhat til haven her
Klikker du på reklamelinket nedenfor kan du se en række tilbud på purpursolhat til haven. Køb stauder til haven nu. Udvalget er anbefalet af naturhaven.dk. Med purpursolhat sikrer du insekterne i haven adgang til blomster i den sene sommer, samt i det tidlige efterår.

Plantetorvet: Køb dine stauder hos Plantetorvet. Via reklamelinket får du adgang til et udvalg af purpursolhat som vi anbefaler.

Storkenæb

Klik på billedet for gode tilbud på storkenæb. Reklamelinket fører dig til et udvalg anbefalet af naturhaven.dk

Vil du plante stauder i haven som blomstrer helt fra maj til oktober? Så er de alsidige storkenæb oplagte. Disse stauder er hårdføre, og vil du have flere insekter i haven, så er det bare om at få dem plantet. Køb stauder til haven online direkte via linket nedenfor.

Yderligere info om storkenæb, og her køber du dem:

Køb storkenæb til haven her
Klikker du på reklamelinket nedenfor kan du se en række tilbud på storkenæb til haven. Udvalget er anbefalet af naturhaven.dk. Køb stauder og få dem leveret til døren. Som du kan se i faktaboksen ovenfor er der forskel på de enkelte varianters krav, så gennemgå tilbudssiden og find frem til varianter der passer bedst muligt til din vilde have.

Plantetorvet: Køb dine stauder hos Plantetorvet. Via reklamelinket får du adgang til et udvalg af storkenæb som vi anbefaler.

Salvie

Klik på billedet for gode tilbud på salvie. Reklamelinket fører dig til et udvalg anbefalet af naturhaven.dk

Er du på jagt efter billige stauder tilbud, og gerne på stauder med lang blomstringstid? Så er salvie et glimrende bud. Passer fint i ethvert staudebed, og enhver vild have bør være hjemsted for disse skønne planter. Få flere insekter i haven med staudebeder med salvie.

Yderligere info om salvie, og her køber du dem:

Køb salvie til haven her
Klikker du på reklamelinket nedenfor kan du se en række tilbud på salvie til haven. Køb stauder til din vilde have allerede i dag. Udvalget er anbefalet af naturhaven.dk.

Plantetorvet: Køb dine stauder hos Plantetorvet. Via reklamelinket får du adgang til et udvalg af salvie som vi anbefaler.

Hvad med dig, glæder du dig til at anlægge dit næste staudebed i haven? Så køb stauder til haven allerede i dag, og lad os høre fra dig hvis du har kommentarer! Du er mere end velkommen til at blande dig i kommentarfeltet herunder.

Anbefalet netop til dig:

2 thoughts on “Køb stauder – her er 5 af de bedste til din vilde have”

 1. Hej det er gode ideer men hvad med sommerfuglebuske? Er det også stauder og er de ikke også gode til naturhaven? Er i øvrigt meget glad for jeres side skal i bare vide. Jørgen

  1. Hej Jørgen

   Tak for din fine kommentar, og vi er glade for at have dig som fast læser.

   Sommerfuglebuske bør vel sagtens kunne klassificeres som stauder, trods det at de oftest klassificeres som buske. De er i øvrigt aldeles fremragende til den vilde have, og de tiltrækker et væld af insekter. Så hvis du ikke allerede har dem i din have, så anbefaler vi dig at få dem plantet ud snarest.

   Vi ser frem til at byde dig velkommen på siden igen.

   – Naturhaven.dk

Leave a Comment

Your email address will not be published.