Ny video fra naturhaven – “Vilde haver er for vilde”

Vilde haver hitter, og det er der alt mulig god grund til. Se blot den nyeste video fra naturhaven. Du finder den lige her.

Du kan se videoer fra naturhaven på YouTube. Det vidste du sikkert allerede godt, og hvis ikke, så gør du det i hvert fald nu. Den nyeste video er netop lanceret, og i den går vi i dybden med de vilde haver. Og meget kan man sige om dem, men at de “er for vilde”, det kan der ikke være tvivl om! Se blot med i videoen nedenfor.

Del videoen med venner og bekendte, så vi kan få endnu flere til at omdanne deres haver til vilde haver

Kom tættere på havens fugle i den nye video fra den vilde have

Fed video, ikke? Også i den grad! Og for at det ikke skal være løgn, så har vi også en anden ny video klar til dig. Den kan du se herunder, og den er primært lavet for at inspirere til afslapning og afstresning. Lad de sprøde toner forføre dig, alt imens du tjekker havens fugle ud.

Så er der dømt afstresning i denne nye video fra naturhaven

Jo da, man kan roligt sige, at vilde haver er for vilde! Så hvorfor ikke komme i gang med din helt egen af slagsen. Ja altså, hvis du ikke allerede har lavet en!

Hvad med dig, er du også vild med vilde haver? Lad os høre fra dig! Du er mere end velkommen til at fortælle om det i kommentarfeltet herunder.

Anbefalet netop til dig:

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *