Om Naturhaven.dk

Naturhaven.dk er en af Danmarks førende hjemmesider om vilde haver og biodiversitet i haven. Hjemmesiden blev lanceret i 2019, og har siden da oplevet løbende vækst. Siden drives af Kristoffer Lerche-Thomsen, som til dagligt arbejder med iværksætteri inden for kommunikation og marketing.

Formål
Naturhaven.dk
er sat i søen for at formidle, inspirere og skabe forandringer. Verden står konfronteret over for massive klima- og miljøudfordringer. Samtidig er Danmark et af verdens mest opdyrkede lande. Det skal der ændres radikalt på. Der er brug for meget mere vild natur, og vi kan alle bidrage en smule ved at omdanne vores haver til vilde haver. Her bidrager Naturhaven.dk med praktiske guides, købsanbefalinger med mere.

Indhold
Find inspiration til din egen vilde have via hjemmesidens fire overordnede kategorier: 1) Webshoppen, hvor du kan finde konkrete købsanbefalinger til haven. 2) Guides og inspiration, hvor du kan opnå viden, se billeder med mere. 3) Bloggen, hvor du løbende kan følge med i udviklingen i den vilde have. Og endelig 4) Infosiden om bogen Et år i naturhaven, hvor du kan læse mere om bogen, samt købe den online. 

Samarbejder
Naturhaven.dk kontaktes jævnligt af virksomheder med ønske om samarbejder. Som udgangspunkt er vi her på siden altid interesseret i samarbejder, såfremt de understøtter og beriger vores indhold, mission og vision. Med andre ord er det vigtigt, at vi kan stå 100% bag virksomheden og dens produkter.

Samarbejdspolitik
Alle samarbejdsartikler og sponsorerede indlæg markeres tydeligt med teksten Annonce for “virksomhedsnavn”.
Naturhaven.dk arbejder hver dag for at tilbyde transparent og brugbar viden for læserne, og samarbejdspolitikken understøtter dette.

Kontakt
Repræsenterer du en virksomhed, og mener du at et samarbejde kunne være oplagt, så kontakt os endelig på info@naturhaven.dk.

Links: Andre gode sider om naturhaver og bæredygtighed

  • vildehaver.dk – Her er også god inspiration at hente.
  • mr-design.dk – Du er vild med vilde haver, så langt så godt. Så er du sikkert også interesseret i bæredygtigt design. Tjek siden ud!

Udgiver og ejer

Websitet ejes og publiceres af:
Naturhaven.dk, en underafdeling af NEM CSR, CVR 38293249
Havnsø Tværvej 3
4840 Nørre Alslev