Køb hvid okseøje: Her er fordelene i den vilde have

Hvid okseøje er en oplagt plante til din vilde have. Her kan du finde gode tilbud og se fordele ved planten.

Tilbud – køb hvid okseøje til din naturhave

Hvid okseøje er en af naturhavens absolutte favoritplanter. Den yder nemlig værdifuld næring til insekterne, og så er den altså også pivfræk at se på. Ønsker du også disse blomster i din have? Så benyt vores hvid okseøje tilbud. Vores reklamelinks fører dig til anbefalede webshops.

Hvid okseøje til priser fra 244,95 kroner
Bemærk: Webshoppen byder på tonsvis af andre oplagte vilde stauder til din naturhave. Slå dig løs!

Hvid okseøje til priser fra 169 kroner

Vilde blomsterfrø til priser fra 14,95 kroner
Bemærk: Mange af de blandinger med vilde blomsterfrø du finder her, indeholder også hvid okseøje, så gennemgå dem og overvej dem også.

Stauder i blomstereng
Blomsterbede i vild have
Nældens takvinge

Kendetegn

Du kan næsten ikke undgå at have set stauden hvid okseøje her i Danmark, for hver sommer blomstrer den landet over. Du kan kende den på dens iøjnefaldende hvide og gule blomster, som i øvrigt dufter glimrende. Stauden opnår en højde på 20-70 cm, og det faktum at blomsterne tårner godt op i luften er smart, da de dermed bedre kan tiltuske sig sol, og konkurrere med det ellers meget dominerende græs.

Ofte stillede spørgsmål om hvid okseøje

  • Hvor vokser hvid okseøje?: Dennne staude vokser og trives i næsten alle jordtyper. Den foretrækker masser af sol, så anlæg gerne et vildt bed i et solrigt område af din have.
  • Hvornår blomstrer hvid okseøje?: Blomstringen finder sted i juni og juli, og her kan du være heldig at opleve et regulært blomsterhav i de engområder hvor planten vokser.
  • Er hvid okseøje / magueritter flerårige?: Ja, der er tale om en flerårig staude/urteagtig plante, som kommer igen flere år i træk. Så du skal altså blot en enkelt gang i haven for at plante den, for at få glæde af den i mange år frem.
  • Er hvid okseøje hjemmehørende i Danmark?: Ja, hvid okseøje er en naturlig hjemmehørende staude i Danmark. I vilde haver ønsker man typisk at skabe gunstige forhold for netop de naturligt tilhørende planter, så du kan med ro i sindet vælge denne staude.
  • Vil hvid okseøje gøre sig godt i et vild med vilje bed?: Ja, og i særlig grad hvis bedet er solbeskinnet, da blomsten som nævnt trives bedst i direkte sol. Er det i stedet skyggeplanter du er på jagt efter til dit vild med vilje bed, så læs artiklen med gode råd til disse.

Psst...

Vi håber du får glæde af de gode hvid okseøje tilbud her på siden. Hvis du har fået yderligere blod på tanden, i bestræbelserne på at lave en vild have, så tjek de andre inspirerende artikler ud med råd og vejledning til de bedste vilde planter til haven.

Køb vilde planter til haven