Tema: Vilde forårshavetips 2024

Kalenderen melder nu om forår, og vi har derfor samlet en række forårshavetips og gode tilbud til dig, som vil lave en vild have.

Det er blevet marts og dermed forår. Marts måned er langt fra en garanti for forårsagtigt vejr, men inden længe vil solen og varmen unægtelig melde sin ankomst. Gør dig derfor klar med en række forårstips til den vilde have, samt med en perlerække af forårets bedste havetilbud.

Forårshavetips 2024

Foråret er en regulær højtid for danske haveejere

3 tips: Kom godt i gang i forårshaven

Her følger naturhavens tre forårshavetips for 2024:

  1. Overvej et vandhul eller to: Vinteren 2023/2024 blev ekstremt våd, og på grund af de menneskeskabte klimaforandringer forventes det, at det kun er en forsmag på fremtiden. Overvej derfor at gøre alvor af dine drømme om at anlægge et eller flere vandhuller i haven. Det giver dig bedre mulighed for at lede regnvandet væk.
  2. Beskær lavendel og lignende: Foråret er det optimale tidspunkt til at beskære lavendler og andre vilde planter. Det kan du læse mere om i vores artikel om lavendelbeskæring.
  3. Udpin jorden og optimér haven til vilde planter: Du kan stadig nå at lave en vild blomstereng eller to i din have i år. En vigtig del af processen er at udpine jorden. Hold græsset nede, tilfør sand og husk at slå engen ned hvert år i oktober, samt at fjerne organisk materiale. Lige nu, her om foråret, bør du være hård mod græsset, fjerne det og erstatte det med mineralholdig og sandet jord. Det skaber gode vækstbetingelser for vilde planter.
Krokus i haven

Krokus er lig med forår

Forårsglade havetilbud 2024

Selv om en vild have delvist er selvkørende, så skal der også planter, haveudstyr og lignende til i ny og næ. Og hvorfor ikke købe dem med rabat, hvis det er muligt?

Der er traditionen tro gode slagtilbud at hente. Også i foråret 2024. Her har vi derfor samlet tre af årets bedste forårstilbud til haven:

100 m2 blomstereng for 119 kroner

Du kan i øjeblikket købe gode og billige blandinger af vilde blomsterfrø. Her linker vi til en specifik blanding med frø nok til 100 m2, som kun koster 119 kroner. Der er endnu flere at vælge imellem på webshoppen, hvor du pt. kan hente op til 76% i rabat. Nøje udvalgt reklamelink. Anbefalet af naturhaven.dk.

Benyt tilbud

Spar op til 30% på insekthoteller

Du har nu mulighed for at spare op til 30% på insekthoteller til din vilde have. Priserne starter ved kun 49,95 kroner. Nøje udvalgt reklamelink. Anbefalet af naturhaven.dk.

Benyt tilbud

Spar op til 44% på redekasser

Havens fugle yngler snart, så hvis du er hurtig ude, kan du stadig nå at hænge redekasser op. Spar op til 44% på udvalgte modeller. Priserne starter ved kun 39,95 kroner. Nøje udvalgt reklamelink. Anbefalet af naturhaven.dk.

Benyt tilbud
Kærmindesøster i haven

Den fine kærmindesøster (Brunnera macrophylla) blomstrer i april og maj

Bemærk: Tilbuddene er specifikt udvalgt i foråret 2024, så der er ingen garanti for, at de gælder hvis du læser denne artikel på et senere tidspunkt. Tjek i så fald i stedet vores andre gode havetilbud ud.

Hvad med dig,
kunne du bruge vores forårshavetips, og er din have klar? Lad os høre fra dig! Du er mere end velkommen til at fortælle om det i kommentarfeltet herunder.

Anbefalet netop til dig:

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *