Flere fantastiske billeder af havens frøer

For nylig kunne du her på naturhaven.dk se billeder og video af havens frøer. Nu er der endnu flere fantastiske billeder klar. Se med her!

Fik du set med for nyligt, da vi her på naturhaven.dk lancerede en artikel om de grønne frøer i vandhullet? Hvis ikke, så få straks tjekket artiklen ud. Siden da er der blevet taget endnu flere billeder af de grønne frøer, og dem kan du se nedenfor.

Grøn frø i vandet
Grøn frø på gren
Havens frøer

Det er lidt af en tyksak vi har at gøre med her

Bliver vartet op i alle ender og kanter

Havens frøer, eller “tyksakkerne”, bliver i bogstaveligste forstand “vartet op i alle ender og kanter”. For på trods af tørke, så er vandstanden på intet tidspunkt faldet i den vilde haves vandhuller. Der fyldes nemlig løbende på, direkte fra regnvandsbeholderne (find gode tilbud via reklamelinket).

Blomsterengene, insekthotellerne og kvasbunkerne sikrer insekter til frøerne
At der samtidig er rigeligt med blomsterenge, insekthoteller og kvasbunker i naturhaven betyder, at der er masser af insekter. Det er lig med føde for frøerne. Så de lever et liv i sus og dus. Ingen tvivl om det.

Gul okseøje Chrysanthemum segetum

Blomsterengene i nærheden af naturhavens vandhuller sikrer gode betingelser for insekterne, og dermed føde for frøerne

Havens frøer soler sig på stenene

Frøer ynder at sole sig på sten, så dem er der mange af rundt om den vilde haves vandhuller. Se blot på billederne nedenfor, og overvej så bagefter at læse mere om de grønne frøer, så du kan se hvordan du bedst tiltrækker dem til din have.

Grøn frø på sten
Frø på sten
Frø chiller på sten

Herlige billeder! Der er absolut ingen tvivl om det: Frøer og tudser i haven er fantastisk, så vi anbefaler at også du kommer i gang. Etablér en havedam i dag – det er et godt sted at starte.

Hvad med dig, er der også frøer og tudser i haven hos dig? Lad os høre fra dig! Du er mere end velkommen til at fortælle om det i kommentarfeltet herunder.

Anbefalet netop til dig:

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *