Ny sjov video: Pindsvin på tur til vandhullet

Det vrimler traditionen tro med pindsvin i den vilde have. I den nye pindsvinevideo kan du se pindsvinet tage på tur til vandhullet.

At naturhaven er hjemsted for pindsvin, er der bestemt ikke noget nyt i. For nylig kom hele to forbi, og det kom der en særdeles sjov pindsvinevideo ud af. Den kan du se her.

Kast dig straks over den nye, og ikke mindst sjove, pindsvinevideo fra naturhaven

Hele to pindsvin på én gang

Bemærk i videoen, at der faktisk er hele to pindsvin på spil her. Det bør i øvrigt bemærkes, at de senere samme aften blev observeret i deres spøjse parringsakt. Her sværmede de rundt om hinanden, alt imens de prustede til den helt store guldmedalje. Ganske spøjst var det. De fik naturligvis ro til forehavendet.

Flotte billeder af pindsvinene

Ud over videoen ovenfor, så skal du naturligvis heller ikke snydes for nogle flotte billeder af pindsvinene. Tjek dem ud nedenfor.

Pindsvin i vild og naturlig have
Pindsvin ved vandhul
Pindsvin ved vildt vandhul

På billederne ovenfor ser du først et af pindsvinene helt tæt på, og derefter det andet pindsvin i området omkring vandhullet. En mindre “sandstrand” er etableret, og pindsvinet syntes at trives godt i området.

Bliv klogere på pindsvin, pindsvinehuse med mere

Vil du også have pindsvin i haven? Så bliv klogere på pindsvinet i vores leksikonartikel.

Lav dit eget pindsvinebo

Hvis du gerne vil have pindsvinet indlogeret vinteren over, så læs hvordan du bygger dit eget pindsvinebo. Vi har nemlig tidligere lavet en artikel og guide om emnet.

Tilbud på pindsvinehuse

Har du i øjeblikket ikke tid til selv at bygge dit pindsvinehus, så find tilbud på det her. Reklamelinket fører til et udvalg af pindsvinehuse som er anbefalet af naturhaven.dk.

Haveglad: Find gode tilbud på pindsvinehuse hos Haveglad. Kig forbi fra tid til anden, da nye modeller ofte kommer til.

Hvad med dig, har ét eller flere pindsvin også lagt vejen forbi din vilde have i år? Lad os høre fra dig! Du er mere end velkommen til at fortælle om det i kommentarfeltet herunder.

Anbefalet netop til dig:

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *