Tilbageblik på vinteren 2023/2024 i naturhaven

Vinteren 2023/2024 lakker mod enden, og den bød på lidt af hvert. Heldigvis også en del sne. Det ser vi nærmere på i dette tilbageblik.

Ak ja, tiden går og klokken slår, og endnu en vinter lakker nu mod enden. Hvad vil man mon huske vinteren 2023/2024 for, hvis man anskuer det fra et perspektiv som ejer af en vild have? Formentlig vejret. For det har godt nok været regnfuldt. Faktisk ender vinteren 2023/2024 med at være den næstvådeste siden 1874.

Vinteren har dog også til tider budt på sne og kulde. Netop det vidner tilbagebliksvideoen nedenfor om.

Læn dig tilbage og nyd tilbageblikket på vinteren, som til tider bød på sne i rigelige mængder

Fortryllende snelandskaber

Vi har også en række billeder klar, og her kan du akkurat som i videoen nyde de fantastiske snelandskaber fra naturhaven.

Fortryllende snelandskab i haven
Væltet træ i haven
Snelandskab i naturlig have
idyllisk snelandskab i haven

Flotte og stemningsfulde vinterbilleder fra naturhaven

Fuglene søgte ly i redekasserne

Som billederne nedenfor illustrerer, var naturhavens redekasser vinteren over klar til at tage imod fugle fra nær og fjern. I en til tider kold vinter, som den vi har haft i år, er netop redekasser vigtige, da mange fugle søger ly om natten. Nogle stimler sågar sammen for bedre at holde på varmen. Overvej derfor også at hænge redekasser op i din vilde have.

Redekasse med sne
Redekasse dækket af sne

Redekasser sikrer velfortjent ly for havens fugle om vinteren

Køb billige redekasser

Vil du også hjælpe havens fugle om vinteren? Så tjek udvalget af disse skønne redekasser ud. Nøje udvalgt reklamelink. Anbefalet af naturhaven.dk.

Find tilbud

Det var så den vinter, og nu tager foråret igen over. Hvad med dig, har vinteren 2023/2024 også budt på fortryllende snelandskaber hos dig i din have? Lad os høre fra dig! Du er mere end velkommen til at fortælle om det i kommentarfeltet herunder.

Anbefalet netop til dig:

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *